Skip to content

Palvelut


palvelutverhoilupalvelutsisustussuunnittelupalvelutompelupalvelutpalvelut sisustustuotteet


 

nettisivupalvelutkuvakkeet1

Toteutamme huonekalu- ja julkitilaverhoilua sekä perinteisin että teollisin menetelmin ja materiaalein, huonekalun alkuperä sekä asiakkaan toiveet huomioiden. Teemme myös pienet puuosien korjaukset ja pintakäsittelyt, suurempia korjauksia varten teemme yhteistyötä paikallisten puuseppien kanssa.

Autojen, mopojen, mottoripyörien sekä veneiden penkit saavat uuden elämän meillä, joko täysin uudella ilmeellä tai vanhaa ulkonäköä kunnioittaen.

Korjaamme ja uudistamme lampunvarjostimia, olipa sitten kyseessä perinteinen käsinvalmistettu tai nykyaikainen kovikemuovinen yksilö. Valmistamme myös täysin uusia uniikkeja varjostimia toiveiden mukaan.

Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja

Valikoimassamme ovat mm. Orient Occident, Annala, Lauritzons, Nevo Borg, Scion, Harlequin, Svensson verhoilukankaat.

Kauttamme saa myös kankaita, verhoilutarvikkeita ja -materiaaleja. Kysy lisää!

 

nettisivupalvelutkuvakkeet2

Toteutamme sisustussuunnitelmat niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kodin, toimiston tai julkitilan suunnittelu, meillä se onnistuu.

Tarpeestasi riippuen saat meiltä väri- ja pintamateriaalisuunnitelmat, kaluste- ja pohjaratkaisusuunnitelmat, tekstiilisuunnitelmat, valaistussuunnitelmat sekä tilojen stailaukset ja somistukset. Kaikki suunnittelupalvelut ovat saatavissa koko asuntoon tai yksittäisiin tiloihin.

Yhdessä teemme tilasta sinun näköisen

 

nettisivupalvelutkuvakkeet3

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki kodin sisustustekstiiit toiveidenne mukaan. Yksilölliset koristetyynyt, verhot, sängynpäädyt saat meiltä laadukkaasti valmistettuna.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Ompelupalvelumme palvelee kaikissa korjaamista vaativissa kohteissa. Käsissämme saa uuden elämän niin saumasta ratkennut nahkatakki, vetoketjun vaihtoa vaativa laukku kuin vaikkapa rikkinäinen lempinallekin. Teemme myös vaatteiden korjauksia ja tuunauksia.

 

nettisivupalvelutkuvakkeet4

Myymälästämme löytyy vaihtuva valikoima omaa tuotantoa olevia sisustustuotteita ja kunnostettuja second hand huonekaluja. Suunnittelemme ja valmistamme uniikkeja tuotteita myös tilauksesta, joten saat juuri sinun tarpeisiisi yksilöllisen ratkaisun. Valikoimiin kuuluu mm. lampunvarjostimet, sisustustyynyt, rahit ja paljon muuta.

Käsityönä valmistettu juuri sinulle

Kauttamme saa myös kankaita, verhoilutarvikkeita ja -materiaaleja. Tule käymään!